Boheemi Kallio

Eilen olimme kierroksella Hakaniemessä ja ihanassa Kalliossa! Olin odottanut tätä kierrosta kaikkein eniten, sillä asun Vallilassa, suhteellisen lähellä Kalliota. Lisäksi olen ehkä eniten Kallio-tyyppiä vai miten se sanotaankaan, kaikista näistä kohteista missä olemme käyneet hehe. Kallion kaikki ihanat kuppilat (baarit), puistot, rakennukset ja kahvilat ovat niin ihania, että voisin vaikka syödä ne. Noei.

Aloitimme kierroksemme aamulla klo 9.15 Hakaniemen torilta ja menimme ensimmäiseksi Hakaniemen rantaan katsomaan Maailman rauha -patsasta. Sieltä jatkoimme Hilton-hotellin kautta Paasitorniin, josta oli aivan uskomattomat näkymät! Löysin monta kivaa taloa, missä voisin asua 🙂

kännykkäkuviaa 043

Maailmanrauhan-patsas

kännykkäkuviaa 048

Muutan tohon heti kiitos 🙂

Paasitornin jälkeen suuntasimme Hakaniemen kauppahalliin. EI apua miten ihana paikka! En voi ymmärtää, että en ole käynyt siellä aikaisemmin. Sieltä löytyi ruokee kyllä ihan jokaiseen makuun, kalasta, ihaniina vuohenjuustoleipiin ja leipäjuustohin, ai että! Siellä kun puolisen tuntia kierreltiin ja ihasteltiin niin tuli aivan järkyttävä nälkä, joten suuntasimmen Ansbiinan kanssa lähimpään subiin herkuttelemaan hih.

kännykkäkuviaa 053

kännykkäkuviaa 056

kännykkäkuviaa 055

kännykkäkuviaa 054

Hahah naurattaa itseänikin, kun olen ottanut niin paljon kuvia juustoista, vaikka en syö muutakun erikoisjuustoja hih. En myöskään pidä sardiineista, mutta nuo purkit olivat niin ihania, että otin niistä varmaan 10 kuvaa eri kulmista (what?).

Jätä kommentti